Str.Sf.Petru Movila(fosta Uzinei) nr.60A

0770902702, 0232261333

Programul nostru

Luni-Vineri: 9:00 A.M - 20:00 Sâmbătă: Inchis Dumincă și sărbători legale: ÎNCHIS

Sunați-ne

0722458800, 0232261333, 0770902702

Faceți o programare

Zâmbetul perfect la un click distanță

Programul nostru

Luni-Vineri: 9:00 A.M - 20:00 Sâmbătă: Inchis Dumincă și sărbători legale: ÎNCHIS

Faceți o programare

Zâmbetul perfect la un click distanță

Ortodonție

Ortodonţia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinţii incorrect erupți pe arcadă sau care nu sunt aliniaţi corect sunt mai greu de întreţinut, pot fi pierduţi mai devreme datorită apariției cariei  şi parodontopatiei precoce, obligând muşchii masticatori la un efort suplimentar, ce poate duce la dureri de cap, disfuncţia ATM şi dureri la nivelul gâtului, umărului şi spatelui. Un alt dezavantaj este aspectul inestetic al dinţilor strâmbi sau nealiniaţi corect.

Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai bună sănătate orală, un aspect mai plăcut şi o durabilitate mai mare a dinţilor.

Cum aflăm dacă este necesar tratamentul ortodontic:

  • consult obligatoriu la medical ortodont care cuprinde o anamneză medicală și dentară completă, examenul clinic, mulajul danturii, radiografii și uneori fotografii special.

Soluția terapeutică poate fi mobilă sau fixă fiind condiționată de vârsta pacientului precum și de particularitîțile sale clinice.

Este specialitatea medicinei dentare care vizeaza obținerea unei ocluzii ( mușcături ) ideale pentru ca sănătatea țesuturilor din cavitatea bucală să se mențină în parametri optimi.Lipsa  unui tratament ortodontic atunci când este necesar, implică  riscurile aferente reprezentate de procese carioase greu de tratat,  boala parodontală( o afecțiune cu implicații grave), înghesuiri dentare inestetice.

Vârsta la care se poate aplica un aparat ortodontic acoperă o plajă largă de la 5-6 ani până la 45-50 de ani.

Există variate tipuri de tratament ortodontic pentru care puteti opta la clinica noastră – de la aparatul mobil până la diferite tipuri de aparate fixe.

 

Consult
Consultatie medic specialist ortodontie pentru realizarea planului de tratament și tipului de aparat.
100 lei
Plan de tratament
Realizarea strategiei de tratament pentru cazul pentru care pacientul se prezintă la clinică.
100 lei

Zâmetul perfect este o realitate

Meriți un zâmbet perfect, iar acesta este la îndemâna ta cu un tratament ortodontic de calitate în clinica Smardent. Fă-ți o programare pentru un consult de specialitate și zâmește cu toată încrederea.