Str.Sf.Petru Movila(fosta Uzinei) nr.60A

0770902702, 0232261333

Programul nostru

Luni-Vineri: 9:00 A.M - 20:00 Sâmbătă: Inchis Dumincă și sărbători legale: ÎNCHIS

Sunați-ne

0722458800, 0232261333, 0770902702

Faceți o programare

Zâmbetul perfect la un click distanță

Programul nostru

Luni-Vineri: 9:00 A.M - 20:00 Sâmbătă: Inchis Dumincă și sărbători legale: ÎNCHIS

Faceți o programare

Zâmbetul perfect la un click distanță

Despre noi

Smardent

Ne-am mutat! Vă așteptăm la noul sediu din Iași la adresa Str.Sf. Petru Movilă( fostă Uzinei), nr.60 A.Noul spațiu este amenajat și dotat modern pentru siguranța și comfortul dumneavoastră.

Cabinetul nostru vă oferă o gamă largă de servicii stomatologice, puse în practică prin metode moderne şi aparatură de înaltă performanţă. Cei 15 ani de existență au adunat într-un loc siguranța și calitatea unui act medical riguros garantat de miile de ore experiență strâns legate de o pregătire continuă.Toate acestea sunt dublate de priceperea și spriritul fin de observație ale medicilor din echipă.

Orientati catre pacient

Relația noastră cu pacienții este una deschisă și corectă, oferindu-le cele mai moderne soluții terapeutice, precum și cea mai calitativă și realistă rezolvare a oricărei situații clinice,în acord direct cu nevoile/necesităţile pacienţilor.Acest lucru este posibil datorită dotărilor moderne , de ultimă generație.

Serviciile noastre

Calitate pentru pacientii nostri
Endodonție

Tratamentul endodontic onstă într-o  o serie demanopere  menite să elimine țesutul inflamat sau infectat, pentru a dezinfecta în întregime spatiul endodontic (spațiu care  adăpostește pulpa coronară și radiculară) inflamat/infectat precum și peretii ce au venit în contact cu acesta

Odontoterapie

Este ramura medicinei dentare  care se ocupă cu prevenirea și tratarea cariei dentare.

Caria dentară, rămâne alături de bolile cardiovasculare și cancer, una din cele mai răspândite boli ale populatției, este un proces distructiv cronic al țesuturilor dure ale dintelui. 

Ortodonție

Ortodonţia este o ramură a stomatologiei care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare. Dinţii incorrect erupți pe arcadă sau care nu sunt aliniaţi corect sunt mai greu de întreţinut, pot fi pierduţi mai devreme datorită apariției cariei

Chirurgie dento-alveolara

Extractia dentară este o procedură chirurgicală de rutină. Extracția dentară este o manoperă stomatologică ce se caracterizează prin îndepărtarea din cavitatea bucală a unuia sau mai multor dinți care nu mai pot fi recuperate.

Albire dentară

Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o consecință e a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare.

Protetica
În cabinetul nostru se pot realiza o gamă variată de lucrări protetice: lucrări semifizionomice lucrări total fizionomice din compozit pe suport nemetalic( BioHPP)
Homepatie

Homeopatia este o metodă complementară de terapie, lipsită de contraindicații se poate administra concomitent cu medicația clasică deopotrivă la copiii, adulți și vârstnici; este recunoscută ca atare de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Echipa noastra

Profesionalism la cel mai inalt nivel

Zambetul perfect este o realitate.

Programati-va o consultatie la cabinetul nostru.